Sunday, June 15, 2008

Minus sedmé Solsticie již tento pátek 20.6.2008 !

Solsticie jsou jak známo univerzální svátek, který je v celém vesmíru, slaven především bytostmi kosmopolitního založení. Je to samozřejmé, vždyť kdokoli přicestuje na cizí planetu, nebude vědět kdy by měl jaký svátek slavit, jak přepočítávat jeden kalendář na druhý a tak dále.

V tom kdy jsou Solsticie má každý jasno. Proto jsou také mimochodem Temné Solsticie na civilizovaných planetách brány jako nový rok. Světlé Solsticie jsou pak naopak tím nejradostnějším svátkem.

Pozemští ještírci slaví Solsticie už třetím rokem, nicméně počítání Solsticií jak vidíte je v tuto chvíli sestupné. Je to proto, že směřuje k velmi významnému datu v historii naší planety, Temným Solsticiím 2012, tedy 21.12.2012. Je to datum, k němuž má dojít k řadě zásadních změn v postavení naší civilizace v rámci vesmíru, ale nebojte se konec světa nehrozí.

Tento pátek bude věnován oficiálnímu a rituálnímu zahájení příprav na nadcházející konfrontaci se zbytkem vesmíru. Bližší informace bohužel zatím nemohou být předány široké veřejnosti, protože by mohly vyvolat paniku. Nejprve je potřeba postupně do věci zasvětit osoby schopné zorientovat se v situaci a poté morálně podpořit své blízké, až to praskne naplno.

Proto je letošní rituál otevřený široké veřejnosti, ovšem samozřejmě předpokládáme, že z pouhé zvědavosti se nikdo nepotáhne až na Vyšehrad, takže se těšíme na setkání s lidmi, kteří budou ochotni se s námi zamyslet nad budoucností naší civilizace.

Sraz je v 17:00 a v 18:00 u Čertových kamenů (mezi 17 a 18tou budeme v blízké zahrádce 200m jihozápadním směrem od Čertových Kamenů). Na všechny se moc těšíme.

No comments: