Thursday, November 8, 2007

Odblokování hemisfér zdarma !!!

Ti kdo správně sledovali pokyny pro úplné nováčky již samozřejmě vědí*, že odblokování hemisfér je také jedním z všakvšistických klišorysů, jehož cílem není nic jiného, než prodávání hadího oleje. A jako u většiny z nich, i tento je jen chabým odleskem techniky kterou ještírci narozdíl od všakvšistů k dispozici mají. Ještírci totiž mají kognitivních metod k dispozici přehršle, zatímco chudáci všakvšisti zůstali u sugesce, zastrašování a možná malé trochy snahy o empatii, která nicméně zoufale často sklouzává do projekce. A vzácně se někomu z nich podařilo meditovat.

Ještírci ovšem mají k dispozici spoustu technik, jak skutečně rozvíjet své kognitivní schopnosti, přičemž s transcendencí a psychedelií zacházejí velmi obezřetně, zatímco u všakvšistů, jako by to byl jediný cíl. Ovšem empatii rozvíjejí zcela upřímně pomocí sofistikovaných technologií, z nichž některé jsou v galaxii Plejár tak rozšířené, že pronikly i do všakvšistických klišorysů a z nich k nám. Například všakvšistické pokusy s věštěním mohly docela dobře inspirovat řadu společenských her - stačí formalizovat, jak si s těmi kůstkami a kamínky budeme hrát. Nejčastější z ještírčích empatických technik se však na planetě Zemi rozšířila pod názvem POKER. Všakvšistická varianta se jmenuje TAROT.

Nyní ale zpět k odblokování hemisfér. Ještírci mají samozřejmě techniky i na rozvíjení dalších funkcí mozku. Jedna z nich se objevila, jako hříčka pro určení kterou hemisféru máte dominantní. Animace v odkazovaném článku se vám má otáčet zprvu podle toho, kterou hemisféru máte dominantní a po čase by vám to mělo jít přehodit. Pokud se vám to nedaří, máte zablokované hemisféry (s největší pravděpodobností zanesené všakvšistickými klišorysy). A právě tato animace může sloužit k jejich odblokování tak, že se prostě soustředíte na to, ten směr otáčení přehodit. Mě to trvalo několik dní, ale nevzdal jsem to.

* nebo by alespoň vědět měli z Plawova reportu.

No comments: